Cene

CENE STORITEV

Se odločate o izbiri storitve tudi na podlagi cen? Zagotovo. Cena je pri vsaki racionalni odločitvi eden izmed odločilnih parametrov, a pri modrih ljudeh vedno zmaga pravo razmerje med kvaliteto in ceno.

Pri nas se zavedamo, da je lahko poceni nemalokrat tudi ceneno. Naša prizadevanja in smisel pa so usmerjena v dolgoročnost, ki jo zagotavlja samo in edino kvaliteta. Z nami je v kvaliteten računovodski produkt poleg strokovnosti všteta tudi kvaliteta odnosov, zanesljivost, dostopnost, individualna obravnava, način dela, ki pravzaprav ni storitev, temveč je sodelovanje. Z vsem, kar sodi zraven – razumevanje, prilagajanje in empatija.

Vas zanima naše sodelovanje?
Na enem mestu boste našli vse, kar potrebuje sodobno podjetje.

POMEMBNO

Želimo, da veste, da radi ribarimo v čistem, zato z vsakim naročnikom podpišemo pogodbo o sodelovanju, kjer vestno zapišemo vaša pričakovanja in želje ter naše obveznosti – storitve in jasno in glasno tudi njihovo mesečno ceno. To pomeni, da nikogar od nas ne čakajo neprijetne spremembe, razen seveda, če si jih morda kdaj kasneje oboji želimo (in to uredimo z aneksom k pogodbi).

Na ta način tudi ni nobenih ekstra presenečenj v obliki poračunov, saj so v ceno vključene tudi letne zaključne bilance in še ekstra bonus; naše celoletno brezplačno svetovanje po telefonu. In tudi osebno, če tako želite, … ker ne pozabite, z nami nikoli niste sami, vedno vam stojimo ob strani!

Za cene davčnega svetovanja, kadrovskih storitev in uvajanja programske opreme in urejanje programskih nastavitev nas pokličite.

Dodaj odgovor