O nas
Na kratko
O podjetju Libres d.o.o.
Več kot 20 let
izkušenj na računovodsko davčnem področju
Certifikat računovodje pri Inštitutu za Revizijo, Certifikat davčnega svetovalca.
22 izobraženih strokovnjakov
Vsak dan deli znanje in izkušnje z vami
Smo ravno prav velika ekipa, da smo lahko strokovni,prilagodljivi in učinkoviti na vseh storitvah.
Računovodstvo za javne zavode
Le malo je računovodskih podjetij, ki nudijo storitve javnim zavodom. Mi to počnemo že ves čas.
Zelo ugodne cene
Zaradi katerih pa ne trpi kvaliteta storitev
Cene določimo v pogodbi in jih brez podpisanega aneksa ne moremo spremeniti. Brez poračunov, brez dodatnega zaračunavanja zaključnih bilanc. Za vse storitve imamo zavarovanje poklicne odgovornosti.
Najzahtevnejša podjetja
Za vsakega naročnika storitve prilagodimo na njihove zahteve
Svoje storitve nudimo tudi najzahtevnejšim naročnikom, kot so velika mednarodna podjetja, proizvodna podjetja, podjetja z zelo razpršenimi dejavnostmi in zahtevnim načinom poslovanja.
Davčni svetovalci
Dejstvo je, da imamo bogate izkušnje pri davčnih pregledih, pri katerih smo redno prisotni.
Poglejte si naš predstavitveni video
In preverite kako zgleda sodelavnje z nami

Več o Libres d.o.o.

Predvsem zagnani, odzivni, strokovni in poleg izkušenj opremljeni še z goro prijaznosti in človečnosti. Za nas je poleg visoke kvalitete naših storitev in strokovnosti bistven predvsem dober odnos  s strankami, saj smo že 20 let družinsko podjetje in so dobri medsebojni odnosi ena izmed naših pomembnih vrednot.

Strokovno smo odlično podkovani s številnimi izkušnjami z velikimi podjetji in bankami  ter številnimi  visoko izobraženimi sodelavci s področja računovodstva, davkov in financ.

Naše vodilo je rast, postajati vedno boljši tako osebnostno kot tudi strokovno in poslovno, z namenom, da kot stranke z nami izkusite le maksimalno dobro.

Ker je naša temeljna motivacija za delo predvsem to, da vi, spoštovani podjetniki in podjetnice, za svoj denar dobite največ. Z načinom izvajanja naše storitve se prilagajamo vašim željam, potrebam in možnostim. Prilagajamo se tudi vašemu izboru programske opreme, saj smo privrženci uporabe najsodobnejše informacijske tehnologije v računovodstvu. V primeru, da poslujete s papirno dokumentacijo, pa za prenos iz vaše na našo lokacijo poskrbimo mi.

Želimo vam, da bomo vaša odločitev mi, saj si boste tako zagotovili najboljši izbor!

Zavedamo se, da v svojem poslu delujete suvereno in zagnano ravno tako kot mi in da je za vas ukvarjanje z davki,  računovodstvom in zakonodajo odvečna izguba časa. Ne skrbite, za ta pomemben del vašega posla bomo poskrbeli enako dobro kot vi za svojega. Ne bo vam ušla nobena poslovna in zakonska novost, o vsem boste informirani pravočasno, za pravilno izvajanje pa bomo v vašem imenu poskrbeli mi. Naša hitrost in odzivnost sta podprti z modernim informacijskim sistemom, saj je brezpapirno računovodstvo prihodnosti  pri nas že utečena sedanjost.

Predvsem to, da smo kos še tako težki nalogi in da za vas uredimo vse še tako težke poslovne situacije. Kos smo tudi najtežjim zahtevam naših strank kot so na primer poslovni načrti bank, ki zahtevajo zapletene in kompleksne finančne projekcije. V red spravimo vse vaše računovodske zadeve, četudi gre za šole, vrtce in druge javne zavode. Z veseljem z vami tudi začenjamo vašo poslovno pot in vam uredimo vse v zvezi z registracijo in zagonom vašega novega podjetja.

Ali pa ste se morda znašli v kočljivi poslovni situaciji? No, tudi to za nas ni problem, saj vas povežemo z odličnimi odvetniki, ki so že dolga leta naši poslovni partnerji tako v dobrem kot tudi slabem.

Skratka … z nami ste poslovno na varnem!

Dodaj odgovor